Известие

Collapse
No announcement yet.

странен шум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странен шум

здравейте! направи ми впечатление че в последно време когато колата е на място и завъртя волана се чува леко пукане. няма някакви вибрации на волана. на някой случвало ли се е подобно нещо? благодаря предварително за отговорите.
    gtv 2.0t.s.

Колега аз в момента имам същият проблем , като съм на място или се движа с 5-10 км в час и завъртам волана се чува това пукане - казаха ми , че трябва да си източа хидравличната течност от рейката ( ако има такава ) и да сипя нова ...
    Източването е по точно изсмукване , което става със спринцовка от самото казанче .
    Аз мислех , че съм за нова рейка , но колегите ме успокоиха
    Все още обаче не съм го направил понеже нямам време а и колата я карам рядко , но ще пробвам и съветвам и теб да го направиш преди да предприемеш друго
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Аз имах проблема с пукането,оказа се разхлабен болт на рейката...нищо страшно.И аз мислих че рейката е заминала,но обикновенно като замине не пука ами си въртиш а не завива достатъчно.Така че първо си я огледайте,преди да давате на майстори по 200лв.Тя ако тече се вижда
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Намен пък ми скърцана като завивам. По точно пластмаса с пластмаса прискърцване много е странно. Само когато е по студено навън. И е вътре в купето самия волан не е нещо друго.
        Alfa Romeo GTV

Comment

при завиване ако пука - карета, на място - рейка.
          марш на преглед, че не е шега работа това!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
            Намен пък ми скърцана като завивам. По точно пластмаса с пластмаса прискърцване много е странно. Само когато е по студено навън. И е вътре в купето самия волан не е нещо друго.
            На теб па ти скърцат лагерите на макферсоните сигурно
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мерси за бързите отговори колеги. ще ходя да я преслушат тия дни като се поосвободя. дано не е рейка само се надявам.
              gtv 2.0t.s.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                На теб па ти скърцат лагерите на макферсоните сигурно
                има вариант да му скърца преден ляв фар, ама се оправя лесно посредством финна настройка с тръба! ама ти си го знаеш това де

ПП: сори за спама ма не се сдържах!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  има вариант да му скърца преден ляв фар, ама се оправя лесно посредством финна настройка с тръба! ама ти си го знаеш това де

ПП: сори за спама ма не се сдържах!
                  шта изкормя бееееее,искаш ли да ти оправя и 159-катасамо кажи
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                  X